Höyrysulatukset  ja muut höyrypalvelut ammattitaidolla

Höyrysulatus
Höyry lumen ja jään sulatukseen rakennusteollisuuteen ja muualle.
Höyrypainepesu
Höyrypainepesulla saadan puhdistettua paksujakin likakerroksia tehokkaasti. Höyrypainepesun ero kuumapainepesuun on korkeampi lämpötila ja vähäisempi veden tuotto. Korkea lämpötila poistaa likaa entistä tehokkaammin ja samalla lämpötila desinfioi pintaa. Höyrypainepesu soveltuu vain korkeaa lämpötilaa kestäville pinnoille ja materiaaleille. Höyrypesu on tehokas rikkaruohojen ja kasvustojen poistoon.
Höyrypuhdistus
Käytämme höyrypuhdistuksissa höyryimuria, höyrypainepesuria tai   höyryrekkojen höyrykehittimiä.
Korkeaa hygieniatasoa edellyttävissä kohteissa ammattitason höyryimuri on tehokas ratkaisu. Höyryimuri yhdistää höyryn puhdistavan tehon vesi-imurin monipuolisuuteen ja on helposti liikuteltavissa. Höyryimuri soveltuu erittäin hyvin sisätiloissa suoritettaviin puhdistuksiin ja desinfiointeihin, joissa vettä ei voi tai ei suositella käyttämään.
Höyrykehittimet sijaitsevat kuorma-autoissa, joissa höyry tuotetaan. Höyry kulkeutuu höyryletkujen avulla kohteeseen. Höyryautot soveltuvat hyvin esimerkiksi putkilinjojen puhdistuksiin tai ulkotiloissa tapahtuviin desinfiointeihin kehittimien suuren höyryntuoton vuoksi.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää höyrypalveluistamme!

 040 5215814 / kenneth@h-a.fi