top of page

Höyrypainepesu

Höyrypainepesulla saadan puhdistettua paksujakin likakerroksia tehokkaasti. Höyrypainepesun ero kuumapainepesuun on korkeampi lämpötila ja vähäisempi veden tuotto. Korkea lämpötila poistaa likaa entistä tehokkaammin ja samalla lämpötila desinfioi pintaa. Höyrypainepesu soveltuu vain korkeaa lämpötilaa kestäville pinnoille ja materiaaleille. Höyrypesu on tehokas rikkaruohojen ja kasvustojen poistoon.

Höyrypuhdistus

Käytämme höyrypuhdistuksissa höyryimuria, höyrypainepesuria tai   höyryrekkojen höyrykehittimiä.

Korkeaa hygieniatasoa edellyttävissä kohteissa ammattitason höyryimuri on tehokas ratkaisu. Höyryimuri yhdistää höyryn puhdistavan tehon vesi-imurin monipuolisuuteen ja on helposti liikuteltavissa. Höyryimuri soveltuu erittäin hyvin sisätiloissa suoritettaviin puhdistuksiin ja desinfiointeihin, joissa vettä ei voi tai ei suositella käyttämään.

Höyrykehittimet sijaitsevat kuorma-autoissa, joissa höyry tuotetaan. Höyry kulkeutuu höyryletkujen avulla kohteeseen. Höyryautot soveltuvat hyvin esimerkiksi putkilinjojen puhdistuksiin tai ulkotiloissa tapahtuviin desinfiointeihin kehittimien suuren höyryntuoton vuoksi.

Jätehuoneiden ja eri pintojen desinfioinnit höyryllä tai kemikaalilla.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 040 5215814 / myynti@h-a.fi

bottom of page